tirsdag 5. mars 2013

NOMINASJON AV JENTESPILLERE FØDT 1998 OG 1999.


Vi ønsker nå at klubbene i område Midt nominerer inn jentespillere til områdetiltak. Vi er nå to nye områdetrenere i Midt, og ønsker derfor å starte litt på nytt. Vi har en stor kartleggingsjobb foran oss, og til dette trenger vi hjelp fra klubbene. På bakgrunn av de nomineringene vi får inn, vil det bli tatt ut 40 spillere til tiltak 18 mars. Det blir 1 jente i snitt pr klubb, så vi ber om at klubbene er edruelige i nominasjonsprosessen. Vi oppfordrer klubbene til å innvolvere sportslig leder, eller andre i klubben med gode referenser, til å bidra i nomineringa hvis trener er usikker. Det er viktig at det er de riktige spillerne som er inne på tiltak.

Ta gjerne kontakt hvis dere lurer på noe!

Slik gjør vi det:
 
1. Spillere skal rangeres. Spillere som allerede er inne skal også nomineres. Husk fødselsdato.

2. Frist er 10 mars. Alle klubber skal gi tilbakemelding til områdetrener, også om de ikke har spillere som er aktuelle i denne omgang. Klubber som ikke gir tilbakemelding, havner bakerst i køen.

3. Klubber i øst gir tilbakemelding til Rune Bakken, 95293683, rbk@statoil.com Klubber i vest gir tilbakemelding til Olav Stavne, 48283580, olstavne@online.no

Se link for hvilke klubber som tilhører hvor: Fordeling klubber

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar